dilluns, 29 de desembre del 2014

Punt de llibre

Aquest punt de llibre està fet de  goma, per tant s'adapta a qualsevol mida de llibre, li he posat una figureta de feltre, així queda més bonic.

Este punto de libro está hecho de cinta elástica, por lo tanto se adapta a cualquier tamaño de libro, le he puesto una figurita de fieltro, así queda más bonito.











Gràcies per visitar el meu blog!!!          Rosa Maria




diumenge, 21 de desembre del 2014

Arbret de fusta

Aquest any he fet un petit arbre de nadal per decorar. Necessitarem troncs petits de diferent mida, un de més gros per fer la base, pintura blanca, pintura daurada per pintar l'estel i si volem que quedi més vistós hi podem posar uns llumets petits.

Este año he hecho un pequeño árbol de navidad para decorar. Necesitaremos troncos pequeños de diferente tamaño, uno más grande para hacer la base, pintura blanca, pintura dorada para pintar la estrella y si queremos que quede más vistoso podemos poner unas bombillas pequeñas.











Bon Nadal !!!



dimecres, 3 de desembre del 2014

MOTXILLES


Fa uns dies, la mare del Marc em va encarregar una motxilla infantil amb un dibuix d'un camió de bombers. Aquest va ser el resultat, va quedar-ne molt content! L'Ona també en volia una, i ara va ben alegre a l'escola!!!
Al cap d'uns dies em van sortir dos encàrrecs més, però aquesta vegada les vaig fer diferents: d'aquesta manera, totes són úniques!


Hace unos días, la madre del Marc me encargó una mochila infantil con un dibujo de un camión de bomberos. Este fue el resultado, quedó  muy contento!  Ona también quería una, y ahora va alegre a la escuela !!!
Al cabo de unos días me salieron dos encargos más, pero esta vez las hice diferentes: de esta manera, todas son únicas!





























Gràcies per visitar el meu blog!!!                      Rosa Maria


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...