dimecres, 30 d’octubre del 2013

Necesser

Volia fer un necesser amb aire romàntic una mica "shabby chic". Combinant una roba amb dibuix antic i unes puntes, dóna un bon resultat. Per poder obrir la cremallera hi he afegit un cordó gris amb una perla al final.

Quería hacer un neceser con aire romántico un poco "shabby chic". Combinando una tela con un dibujo antiguo y unas puntas, da un buen resultado. Para poder abrir la cremallera he añadido un cordón gris con una perla al final.










dilluns, 28 d’octubre del 2013

Coixí per les agulles

Va molt bé tenir les agulles totes juntes a un lloc i que sigui fàcil d'agafar-.les. Tenir-les a mà és molt important.

Va muy bien tener las agujas todas juntas en un lugar y que sea fácil de cogerlas. Tenerlas a mano es muy importante.




dimarts, 22 d’octubre del 2013

Nino amb etiquetes

És un nino amb forma de balena i té tot d'etiquetes al voltant. Els nens petits els hi agraden molt aquests ninos o mantes amb etiquetes.

Es un muñeco con forma de ballena y tiene todo de etiquetas alrededor. A los niños pequeños les encantan estos muñecos o mantas con etiquetas.









dilluns, 14 d’octubre del 2013

Coixinet per guardar les agulles

Que bé que va tenir un coixinet per guardar les agulles, així les tenim totes juntes. Aquesta té forma de carbassa, molt adient amb la tardor.

Qué bien va tener una almohadilla para guardar las agujas, así las tenemos todas juntas. Esta tiene forma de calabaza, muy acorde con el otoño.










dijous, 10 d’octubre del 2013

Moneder tanca de pessic

M'encanta fer aquests moneders amb tanca de pessic, són molt bonics i molt pràctics. Aquest l'he fet de ganxet amb una flor d'adorn.

Me encanta hacer estos monederos con cierre de pellizco, son muy bonitos y muy prácticos. Este es de ganchillo con una flor de adorno.










dimarts, 8 d’octubre del 2013

Individual

Volia fer un individual per poder esmorzar o fer qualsevol àpat de manera simpàtica i elegant. Li he fet una butxaca per  posar-hi els coberts i és d'una mida que hi cap bé el plat, el got i el tovalló. El trobo molt simpàtic, a que ve de gust menjar?

Quería hacer un individual para poder desayunar o hacer cualquier comida de manera simpática y elegante. Le he cosido un bolsillo para guardar los cubiertos y es de un tamaño que cabe bien el plato, el vaso y la servilleta. Lo encuentro muy simpático ¿A que apetece comer?












dissabte, 5 d’octubre del 2013

Cor per decorar

Aquest és un petit detall per decorar un pom d'armari, d'una porta, o fins i tot si s'omple el cor d'espígol, serveix per fer olor dins l'armari.

Este es un pequeño detalle para decorar un pomo de armario, de una puerta, o incluso si se llena el corazón de lavanda, sirve para perfumar el interior del armario.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...