dilluns, 30 de setembre del 2013

Catifa "trapillo"

Ara que ja ve la tardor i comença a venir el fred, ens anirà bé tenir una catifa al terra. Aquesta l'he fet de ganxet amb drapet i ha quedat gruixuda i grossa, però al mateix temps molt flonja.

Ahora que ya viene el otoño y empieza a asomar el frío, nos irá bien tener una alfombra en el suelo. Esta la he hecho de ganchillo con trapillo y ha quedado gruesa y grande, pero al mismo tiempo muy blanda.












divendres, 20 de setembre del 2013

Estoig pel tabac

Em van demanar si podia fer un estoig pel tabac. Vaig estar mirant i al final vaig decidir donar-li la forma de la caixa de cartró. Queda tancada amb velcro, per tant és senzilla d'obrir.

Me pidieron si podía hacer un estuche para el tabaco. Estuve mirando y al final decidí darle la forma de la caja de cartón. Queda cerrada con velcro, por lo tanto es fácil de abrir.














dimarts, 17 de setembre del 2013

Paperera

Tenia una paperera d'IKEA i vaig pensar de forrar-la amb drapet per donar-li una aire diferent.  No ha quedat malament, oi?

Tenía una papelera de IKEA y pensé que la podia forrar con trapillo para darle una aire diferente. No ha quedado mal, ¿verdad?










dijous, 5 de setembre del 2013

Moneder o funda mòbil

Tenia una troca de llana i vaig pensar què podia fer, havia vist per internet moneders fets en ganxet i vaig pensar de provar-ho. Aquest model que he fet serveix per guardar el mòbil, les targetes, diners...el que vulguem, és molt pràctic i no és gaire gros.

Tenía una madeja de lana y pensé qué podía hacer, había visto por internet monederos hechos en ganchillo y pensé  probarlo. Este modelo que he hecho sirve para guardar el móvil, las tarjetas, dinero ... lo que queramos, es muy práctico y no es muy grande.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...