dimecres, 29 de maig del 2013

Funda mòbil

He fet un altra funda de mòbil, és el mateix model amb les dues butxaques, però la tela és diferent. Us agrada?

He hecho otra funda de móvil, es el mismo modelo con los dos bolsillos, pero la tela es diferente. ¿Os gusta?






divendres, 24 de maig del 2013

Funda mòbil

Aquesta funda per mòbil té dues butxaques, una per posar-hi el mòbil i l'altre per posar-hi els auriculars, targetes, carnets...Es tanca amb velcro i té un botó d'adorn amb forma de cor.

Esta funda para móvil tiene dos bolsillos, uno para poner el móvil y el otro para poner los auriculares, tarjetas, carnés ... Se cierra con velcro y tiene un botón de adorno con forma de corazón.











dilluns, 20 de maig del 2013

Estoig pels colors

Aquesta setmana va ser l'aniversari de la meva neboda Ares i vaig decidir fer un estoig de roba per  portar els colors i una petita llibreta, per poder pintar quan vulgui i on vulgui.

Esta semana fue el cumpleaños de mi sobrina Ares y decidí hacer un estuche de tela para llevar los colores y una pequeña libreta, para poder pintar cuando quiera y donde quiera.










dimecres, 15 de maig del 2013

Monstre de les dents

Us presento el monstre de les dents. És un petit ninot amb forma de monstre, té una butxaca al davant, perquè els nens hi posin les dents quan els hi cauen i esperar que l'àngel de les dents els hi porti diners o un regal.

Os presento el monstruito de los dientes. Es un pequeño muñeco con forma de monstruito, tiene un bolsillo en frente, para que cuando les caigan los dientes a los niños puedan ponerlo en el bolsillo y esperar a que el Ratoncito Pérez  les traiga dinero o un regalo.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...